Almelo 16 juli 2024

16 juli 2024 - Almelo, Nederland

Ik ben weer terug, afgelopen zaterdagavond ben ik weer thuis gekomen, 1 dag eerder dan ik had gepland maar het komt wel goed uit dat dat gelukt is. Op de terugweg van Roncesvalles ging de reis heel voorspoedig dus we dachten dan maar in 1 keer door.

Ik heb een hel mooie tijd gehad, zowel met het fietsen als met het hospitaleren in de albergue in RV. Kan ook haast niet geloven dat het alweer 7 weken geleden is geweest toen ik vertrok, wat gaat de tijd toch ontzettend snel.

Rest mij alleen nog jullie allemaal te bedanken, bedankt voor het meeleven, het meelezen en de hele leuke en mooie reacties, het heeft mij goed gedaan en kracht gegeven tijdens mijn fietstocht.

Mijn bucketlist is na deze tocht weer iets kleiner geworden, hopelijk blijft er nog tijd over om de andere ook nog uit te voeren maar voorlopig blijf ik thuis.

Groetn uut Almelo

Hans uut Twente

1. Joost:
    16 juli 2024
    Hans het was ook leuk om jou te volgen op jouw fietsreis naar Roncesvalles!
  2. Wilma:
    16 juli 2024
    Je hebt weer een boel beleefd Hans. Maar thuis ook weer fijn.
    Was leuk om je verhalen te lezen👍
  3. Marga:
    16 juli 2024
    Fijn dat je weer terug bent. Met mooie nieuwe ervaringen en belevenissen 😀
  4. Janine Verhaaf:
    16 juli 2024
    Hans, jij bedankt voor je mooie verhalen en belevenissen, ik heb weer genoten!
  5. Ilse:
    16 juli 2024
    Mooi om te weten dat alles goed is verlopen voor jou, tijdens het fietsen en dat je je doel hebt bereikt. En voor alle vrijwilligers tijdens het hospitaleren met jullie groep in Roncesvalles. Dat hebben jullie maar mooi weer gefikst. Geniet er van om weer thuis te te zijn. Op naar je volgende uitdaging.
    Bedankt voor je mooie verhalen 👍🙋‍♀️
  6. Guus en Marjon Brenninkmeijer:
    16 juli 2024
    Hans , fijn dat je je weer veilig thuis bent gekomen.
    We hebben genoten van je mooie verhalen,
    groeten G en M
  7. Anita:
    16 juli 2024
    Fijn dat je weer veilig thuis bent.
    Bedankt voor je mooie reisverhalen en foto's.
  8. Elly van Velzen:
    16 juli 2024
    Hans fijn dat je veilig thuis bent gekomen. Ik heb weer genoten van alle verhalen. Dank je wel.
  9. Anja Oude Lansink:
    17 juli 2024
    Welkom terug in Almelo! Wat een belevenissen, ik zet het ook op mijn bucketlijstje!
  10. Cristien Goumans:
    17 juli 2024
    Fijn om te horen dat je weer veilig thuis bent.
    Het was erg mooi om je te volgen, en je mooie verhalen.
    Lieve groetjes Cristien
  11. Ans en Jan:
    17 juli 2024
    Hans fijn dat je weer thuis bent ( jammer dat we nu iedere dag je verslag moeten missen ).
    We hopen dat je je bucketlist helemaal kunt afwerken. Bedankt dat we mee mochten rijden op je bagagedrager, we hebben genoten.
    Op naar ..........
    Groetjes uut Brabant
  12. Thea:
    17 juli 2024
    Altijd leuk om je verhalen te lezen. Herkenbaar en toch anders. Tot ziens
  13. Ans Wester:
    17 juli 2024
    Ook van ons welkom weer thuis…
    Home sweet home❣️❣️
    Dankjewel voor het kunnen mee reizen door je verhaal elke dag!!
    Tot gauw weer
  14. Marc:
    23 juli 2024
    Het was leuk je te volgen Hans. Dank voor verhalen en foto’s.